HEZ39050

7.990,оо ден.

HEZ39050

Опис:

HEZ39050 е PerfectCook сензор

Спецификации:
Безжичен сензор за температура

Само за Bosch индукциските плочи кои имаат (компатабилни) сензор PerfectCook