HEZ86D000

3.090,oo ден.

HEZ86D000

Опис:

HEZ86D000 e сад за готвење на пареа во микробранова

Комплетот успешно ја имитира парната рерна.

Готвењето на пареа е со помош на водата која испарува во микробрановата