HEZ9SE030

6.990,oo ден.

5.990,oo ден.

HEZ9SE030

HEZ9SE030 е индукционен сет за готвење

Комплетот содржи:

1 тенџере Ø 14/16 см. со капацитет од 1,9 л, со стаклен капак

1 тенџере Ø 18/20 см. со капацитет од 3,6 л, со стаклен капак

1 тава Ø 22/26 см со тефлон

Материјал:

Не’рѓосувачки челик