HEZ9VRPD0

9.900,оо ден.

HEZ9VRPD0

HEZ9VRPD0 се задолжителни основни додатоци за  PVQ731F15E и PXX875D67E

Целосно или делумно канализирана циркулација

Вклучува 4 филтри со чист мирис со високи перформанси за намалување на миризбата

Филтрите се дополнително оптимизирани за низок шум со оптимизирана акустикa

Дифузер кој може директно да се поврзе на рамниот канал за вградување во цевка од Ø 150 mm