HMT75M651

19.900,оо ден.

17.990,оо ден.

HMT75M651

Опис :

HMT75M651 e seria 2 вградлива микробранова печка со рамка
Вид на греење:
Микробрановно загревање
Максимална моќност: 900 W; 5 функции на микровалната (90 W, 180 W, 360 W, 600W, 900 W)
Волумен: 17л.
Дизајн:

Црвен дисплеј
внатрешност од нерѓосувачки челик
Чистење:
Целосно стакло на внатрешната страна од вратата
Удобност:
Управување: едноставно со помош на 1 регулатор
Отворање на страна : Лево
AutoPilot7 -7 aвтоматски програми за готвење со загарантирано задоволство

4 за одмрзнување и 3 програми за готвење во микробранова

Mемориска функција (1 поставка)

Стаклен ротирачки тањир од 24.5 см.
Безбедност:
Копче за вклучување / исклучување

Целосна гаранција на производот од 24мес.