HSG636BB1

105.900,оо ден.

99.900,оо ден.

HSG636BB1

Опис:

HSG636BB1 e 2 in 1 ,A+ seria 8 Рерна, со 12 програми на греење 4D и посебен додаток готвење на пареа
Вид на работа на рерната / греење:
Рерна со 12 начини за греење:
4D Топол воздух- топлината се распределува рамномерно на сите четири нивоа
Топол воздух еко,
Горно / долно греење
Горно / долно греење Еко, -специјална програма за класично готвење со едно тавче
Вентилаторска -инфрацрвена скара,
Голема површина на скара,
Мала површина на скара,
Пица (опција за печење пица),
Готвење со додавање на пареа: храната од надвор е крцкава,а внатре останува сочна
Подгревање на садовите пред послужување
Константно одржување на температурата,на веќе припремените јадења
Специјално Готвење на ниска темература
Долно
греење

Дополнителни методи на греење со водена пареа:
Пареа, регенерацијата, печење , одмрзнување
Температурен опсег:
30 ° C – 250 ° C
Волумен на рерната: 71 литар
Дизајн:

Bosch ротациона контрола на копчето
Внатрешната површина: емајл антрацит
Чистење:
Програм за отсранување на бигорот
Целосно стакло на внатрешната страна на рерната

EcoClean Direct-керамички микрофилтер кој ги апсорбира мастите за време на печењето и ги раствора со оксидација има на задниот sид од рерната
Удобност:
3 х 2
.5 “TFT екран во боја, текстот работи со помош на стрелките на допир
TFT командите се комбинација на копче и допир

Ја прикажува моменталната температура во рерната
BoschAssist-автоматско поставување на рерната за оптимален тип на топлина,температура и време за бројни јадења
Режим на работа- Sabbath , ако поради верски причини не се готви….
daughrise- специјално за стасување на тестото во рерната
coolStart- за замрзната храна,по брзо готвење и без прегревање
Softclose – мекo затворање,/мекo отворање

Електронски тајмер за програмирање
Брзо загревање
Халогенo осветлување, можноста за исклучување на светло во рерната
Вентилатор за ладење
Вентилатор од нерѓосувачки челик
Резервоар за вода од 1 л.

Телескопски шини не одат со рерната, тие можат да се докупат
Прибор кој следува со рерната:
1 x Универзалната сад за печење, 1 x решетка, 1 х плех
Безбедност:
Ладна врата врата-температура стакло најмногу 40°C.
Безбедносна брава за деца
Сигнализација на преостаната топлина
Копче за вклучување / исклучување

Целосна гаранција на производот од 24мес.