KGE39BI40

53.900,oo ден.

KGE39BI40

Опис:
KGE39BI40 e seria 6, A+++ ен. класа,самостоен фрижидер
Low Frost
-иновативна технологија на одмрзнување која штеди енергија со тивка работа на моторот
Ентериер со метални апликации
LED внатрешно осветлување во ладилникот
Електронско регулирање на температурата,точно дигитално прикажување
Одделно регулирање на температурата во фрижидерот и замрзнувачот

Holiday mode-штеди ел.енергија

FreshSense-постојана температура во внатрешноста со технологијата на сензори

Акустичен предупредувачки сигнал за отворена врата
Ладилник дел:
SuperCooling: брзо пад на температурата во ладилникот
AirFreshFilter: ги минимизира бактериите и мирисите во воздухот
5 сигурносни полици од калено стакло, од кои 1 полица е EasyAccess

EasyAccess-полица на лизгач
1 FlexShelf: полица која се прилагодува према Вашите барања

EasyLift: полиците на вратата лесно се прилагодуваат по висина, дури и кога се полни
Систем за свежина:
VitaFresh 0°C фиока- рибата и месото остануваат свежи долго време
VitaFresh фиока со прилагодлива влажност – овошјето и зеленчукот остануваат свежи подолго
Флексибилен сад во VitaFresh фиоката

Замрзнувачки дел:
Супер замрзнување можност за брзо замрзнување на нови и големи количини на храна
2 полици за замрзнати производи, од која 1 е BigBox
BigBox: голема фиока во замрзнувачот
Календар за замрзнати производи
Технички информации:
Вкупен корисен волумен: 337 л.
Употреблив волумен ладење дел: 249 л.
Употреблив волумен **** замрзнувач: 88 л.
Капацитет на замрзнување: 14 kg / 24 часот
Издржливост при прекин на електрична енергија: 35 часa
Климатска класа: SN-T
Емисија на бучава: 38 dB (A) re 1 pW
Годишна потрошувачка на енергија: 156kWh

Димензии (В х Ш х Д): 201 x 60 x 65

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24мес.

Отворање на вратата десно,може да се смени