KGV36UL20S

34.900,оо ден.

KGV36UL20S

Опис:

KGV36UL20S e seria 4, A+ ен. класа,самостоен фрижидер со VitaFresh фиока
Low Frost
-иновативна технологија на одмрзнување која штеди енергија со тивка работа на моторот
Ентериер со метални апликации
LED внатрешно осветлување во ладилникот
FreshSense-постојана температура во внатрешноста со технологијата на сензори
Електронско регулирање на температурата

Врати: Inox-look, страници: сребрена боја

Ладилник дел:

Автоматско одмрзнување во ладилникот
Динамичко ладење со внатрешен вентилатор
4 сигурносни полици од калено стакло, од кои 1 полица е EasyAccess

EasyAccess-полица на лизгач
Систем за свежина:
VitaFresh фиока со прилагодлива влажност – овошјето и зеленчукот остануваат свежи подолго

Замрзнувачки дел:
Супер замрзнување можност за брзо замрзнување на нови и големи количини на храна
2 полици за замрзнати производи, од која 1 е BigBox
BigBox: голема фиока во замрзнувачот
Календар за замрзнати производи
Технички информации:
Вкупен корисен волумен: 307 л.
Употреблив волумен ладење дел: 213 л.
Употреблив волумен **** замрзнувач: 94 л.
Капацитет на замрзнување: 7 kg / 24 часот
Издржливост при прекин на електрична енергија: 23 часa
Климатска класа: SN-T
Емисија на бучава: 41 dB (A) re 1 pW
Годишна потрошувачка на енергија: 274kWh

Димензии (В х Ш х Д): 186 x 60 x 65

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24мес.

Отворање на вратата десно,може да се смени