KIL24V60

33.490,oo ден.

KIL24V60

Опис:
KIL24V60 e seria 2, A++ ен. класа,вграден фрижидер
LED внатрешно осветлување во ладилникот
FreshSense-постојана температура во внатрешноста со технологијата на сензори
Ладилник дел:
Автоматско одмрзнување на фрижидерот
Безбедносни стаклени полици, 5 полици од калено стакло
Систем за свежина:
MultiBox: проsирна фиока со ребрести дно, идеална за складирање на овошје и зеленчук
Замрзнувачки дел:
Преграда за замрзнување
Технички информации:
Вкупен корисен волумен: 200 л.
Употреблив волумен ладење дел: 183 л.
Употреблив волумен **** замрзнувач: 17 л.
Капацитет на замрзнување: 2 kg / 24 часот
Издржливост при прекин на електрична енергија: 10 часa
Климатска класа: SN-T
Емисија на бучава: 37 dB (A) re 1 pW
Годишна потрошувачка на енергија: 174kWh

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24мес.

Отворање на вратата десно,може да се смени