KIR18V20FF

32.900,oo ден.

28.900,оо ден.

KIR18V20FF

Опис:

KIR18V20FF e seria 2, A+ ен. класа,вграден фрижидер
LED внатрешно осветлување во ладилникот
FreshSense-постојана температура во внатрешноста со технологијата на сензори
Ладилник дел:
Автоматско одмрзнување на фрижидерот
4 полици од калено кои се вадат за дополнителен простор
Систем за свежина:
MultiBox: проsирна фиока со ребрести дно, идеална за складирање на овошје и зеленчук
Замрзнувачки дел:
Нема: 0 л.
Технички информации:
Вкупен корисен волумен: 150 л.
Употреблив волумен ладење дел: 150 л.
Климатска класа: SN-T
Емисија на бучава: 34 dB (A) re 1 pW
Годишна потрошувачка на енергија: 122kWh

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24мес.

Отворање на вратата десно,може да се смени