Luca R

42.900,оо ден.

Luca R

Опис:

Luca R e камин на пелет со моќност од 8kW

Инфо:

Нови печки на пелет со нов дизајн, достапни во неколку бои

Идеално решение за греење на мали станбени површини

Големо керамичко стакло на огништето на вратата со видлив пламен што дополнително носи топлина во Вашиот дом
Комората за согорување е обложена со материјал кој ја акумулира топлината која постепено се ослободува долго откако печката ќе изгасне

Дополнителен вентилатор кој дува топол воздух во собата

Можност за работа со помош на далечински управувач

Неделно програмирање на работата на каминот

Можност на работа на 5 разчни степени на моќност
Секој вграден елемент (електромотори за дозирање пелети, печка за ладење, вметнување на свеж воздух за согорување, електроника со монитор, запалки, итн) се произведени од реномирани европски производители
Голем капацитет на резервоарот за пелет од 23кг. со максимална потрошувачка од 2.03кг. на час

Напомена: За производите на пелет се пресметува 5% ддв