Luca S8

39.900,оо ден.

Luca S8

Опис:

Luca S8 e камин на пелет со моќност од 8kW -без вентилатор

Инфо:

Нови печки на пелет со нов дизајн, достапни во неколку бои

Идеално решение за греење на мали станбени површини

Големо керамичко стакло на огништето на вратата со видлив пламен што дополнително носи топлина во Вашиот дом
Комората за согорување е обложена со материјал кој ја акумулира топлината која постепено се ослободува долго откако печката ќе изгасне

Специфичното производство овозможува проток на топол воздух без дополнителен вентилатор

Неделно програмирање на работата на каминот

Можност на работа на 5 разчни степени на моќност
Секој вграден елемент (електромотори за дозирање пелети, печка за ладење, вметнување на свеж воздух за согорување, електроника со монитор, запалки, итн) се произведени од реномирани европски производители
Голем капацитет на резервоарот за пелет од 20кг. со максимална потрошувачка од 1.95кг. на час

Напомена: За производите на пелет се пресметува 5% ддв