MCM4100

6.900,оо ден.

6.190, oo ден.

MCM4100

Опис:

MCM4100 e мултипрактик -со повеќе од 30 функции

Повеќе од 30 функции: благодарение на разноврсните додатоци, како што е мултифункционалниот нерѓосувачки нож и нож MultiLevel6

Сечилото за сечење од не’рѓосувачки челик и диск за пасирање од пластика

Моќност на моторот 800 W, неверојатно силен

Перформанси:

Мотор од 800 W со две брзини и моментална функција за совршени резултати во кратко време

Мулти-функционален нож од нерѓосувачки челик

Вклучени додатоци:

Пластичен сад за пасирање 1,25 литар

Цедалка

Две двослојни плочи изработени од нерѓосувачки челик

Пластичен сад за сецкање

Алатка за тесто

Сите пластични делови што се во контакт со храна се BPA безбедни

Комфорт:

SmartStorage: додатоците можат да се чуваат во садот, благодарение на паметните ознаки додатоците се лесни за инсталирање

Easy storage: фиока за кабелот

Безбедност:

Безбедно заклучување на капакот од садот

Гумени ножеви

Целосна гаранција на производот од 24 месеци