MCP3000N

1.590,oo ден.

1.490,oo ден.

MCP3000N

Опис:

MCP3000N e цедалка за сок со голем отстранлив сад за оптимално искористување на овошјето

Универзална цедалка за големи и мали плодови со ротација во обете насоки за максимално искористување на овошјето

Голем отстранлив сад за сок со капацитет од 800 ml и мерна скала

Автоматско вклучување со притискање на капакот

Деловите се лесни за чистење во машината за миење садови

Перформанси:

Номинална моќност: 25 W

Висока искористеност на овошје поради ротирањето на конусот лево / десно

Комфорт:

Голем, отстранлив сад за сок (0,8 l)

Автоматско вклучување / исклучување со притискање на копче

Вградена скала за мерење на количината на сок

Лесно складирање и намотување на кабелот

Безбедност:

Заштитен капак

Целосна гаранција на производот од 24 месеци