MESM731M

12.900,оо ден.

12.490,оо ден.

MESM731M

Опис:

MESM731M е соковник Slow Juicer кој ја прилагодува густината на здравиот сок по Ваш вкус

Современа технологијата на бавно цедење, со ефикасна ротација на моторот за густи или бистар здрав сок

MixControl функција за прилагодување на посакуваната густина на сокот или smuti

Суперорна ефикасност, низок шум за високи перформанси со робустен мотор од 150W

Инспиративни идеи за свежи сокови со помош на три различни филтри

Лесно чистење благодарение на ротирачката гума -само истурете вода, стартувајте го уредот и оставете соковникот сам да Ви се исчисти

Перформанси:

Уникатна технологија на бавно (нежно) цедење од 55 вртежи во минута за здрав мултивитамински сок

Робустен мотор од 150W за високи перфоманси со тивок шум на работа

MixControl функција за прилагодување на густината и количината на здравиот витамински сок

Комфорт:

Универзален соковник за овошје и зеленчук

Тивок мотор со високи перфоманси

Функција на враќање назад за брзо подготвување на сок

Благодарение на гумениот ротирачки дел, можете едноставно да ги измешате состојките во внатрешноста на соковникот

DripStop функција го спречува капењето после цедењето на сокот, и соковникот останува чист за време на работата

Додатна опрема:

1 х Брошура со рецепти на англиски јазик
1 х Сад за соковник
1 x Четка

Безбедност:

Тритан спојници за едноставно цедење на овошјето, зеленчукот, оревите или замрзнатите плодови

Сите делови што се од пластика што се во контакт со храна не содржат бисфенол А (BPA free)

Соковникот ќе работи само ако сите делови се правилно наместени -Нема ризик од повреда

Целосна гаранција на производот од 24 месеци