MFQ4030K

3.699,oo ден.

3.399,оо ден.

MFQ4030K

Опис:

MFQ4030K e рачен миксер од 500 W со метлици -FineCreamer

FineCreame: иновативни метлици кои содржат топчиња, додаваат повеќе воздух за поголеми количини на крем во пократко време

Метлици направени од нерѓосувачки челик за совршени резултати

Мотор од 500 W, едноставно најдобри резултати

SoftTouch: совршено лежи во рака

Перформанси:

Мотор од 500 W, едноставно најдобри резултати

Модерна технологија на моторот: силен, тивок и лесен

Работни брзини : 5 со дополнителна турбо брзина

Комфорт:

FineCreame: иновативни метлици кои содржат топчиња, додаваат повеќе воздух за поголеми количини на крем во пократко време

Број на метлици : 4

Сите додатоци може да се мијат во машината за миење садови

Одвоено копче за фрлање на метлиците

Намотување на кабелот околу апаратот

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24 месеци