MFQ4070

4.990,оо ден.

4.590,оо ден.

MFQ4070

Опис:

MFQ4070 e рачен миксер од 500 W со метлици -FineCreamer со додаток блендер

FineCreame: иновативни метлици кои содржат топчиња, додаваат повеќе воздух за поголеми количини на крем во пократко време

Метлици направени од нерѓосувачки челик за совршени резултати

Мотор од 500 W, едноставно најдобри резултати

SoftTouch: совршено лежи во рака

Перформанси:

Мотор од 500 W, едноставно најдобри резултати

Модерна технологија на моторот: силен, тивок и лесен

Работни брзини : 5 со дополнителна турбо брзина

Комфорт:

FineCreame: иновативни метлици кои содржат топчиња, додаваат повеќе воздух за поголеми количини на крем во пократко време

Број на метлици : 4

Благодарение на патентираниот систем, е овозможено лесно отстранување и монтирање на штапниот миксер

Сите додатоци може да се мијат во машината за миење садови

Одвоено копче за фрлање на метлиците

Сад со скала за мерење

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24 месеци

 

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24 месеци