MFW3630I

7.900,оо ден.

6.990, oo ден.

MFW3630I

Опис:

MFW3630I e апарат за мелење месо -CompactPower 500 W

10 функции, што го прави совршен за мали кујни

Поради својата компактна големина, може брзо да се користи и повторно да се складира за секојдневна употреба

Мотор од 500 W, едноставно најдобри резултати

Нов дизајн со практична рачка за носење, преграда за складирање на кабли и дискови и можност за прикачување на цедилка за лимон

Перформанси:

Мотор од 500 W, едноставно најдобри резултати

Капацитет на мелење: 1,9 кг / мин

Мелници за месо: 5 различни нивоа

Се проширува со цедилка за лимун

Комфорт:

Голем отвор за додавање состојки

Интегриран систем за складирање додатоци

Дискови: 2,7 мм / 4 мм / 8 мм

Додаток за кобасици

Додаток за ќебапчиња

Безбедност:

Блокада на моторот со оптоварување од 1600 W

Гумени ногарки за безбедно држење на работната површина

Целосна гаранција на производот од 24 месеци