MMB21P0R

4.399,оо ден.

MMB21P0R

Опис:

MMB21P0R e рачен блендер од 500 W

Мотор од 500 W, едноставно најдобри резултати

Не се грижете за чистење по употреба: бокалот, капакот и дозерот може да се мијат во машина за садови

Удобно и едноставно ракување: едно главно копче со 2 брзини

Благодарение на пластичните делови “BPA-free” храната секогаш ќе Ви биде здрава и безбедна

Перформанси:

Мотор од 500 W, едноставно најдобри резултати

Нож од нерѓосувачки челик за сечење и правење каши
Погоден за дробење на мраз

Комфорт:

Удобно и едноставно ракување: едно главно копче со 2 брзини и Pulse funkcija

Pulse funkcija: работи како пулс

Мерица на садот (максимум 1500 ml)

Безбедност:

Сите пластични делови што се во контакт со храна се “BPA-free”

Целосна гаранција на производот од 24 месеци