MMB43G2B

7.499,оо ден.

6.999,оо ден.

MMB43G2B

Опис:

MMB21P0R e блендер од 700 W –SilentMixx работи толку тивко

Мотор од 700 W, доволно моќен за да ги заврши сите задачи во кујната

Благодарение на својот иновативен систем за намалување на звукот, SilentMixx работи многу тивко

ThermoSafe: безбедносно стакло за лесно мешање на топли и ладни пијалоци

Два автоматски програми за дробен мраз и сецкани производи

Благодарение на пластичните делови “BPA-free” храната секогаш ќе Ви биде здрава и безбедна

Перформанси:

Мотор од 700 W, доволно моќен за да ги заврши сите задачи во кујната

Два автоматски програми за дробен мраз и сецкани производи
Погоден за дробење на мраз и ладни пијалоци

Комфорт:

Осветлено копче со 5 брзини и Pulse funkcija

Pulse funkcija: работи како пулс

Мерица на садот (максимум 1500 ml)

Безбедност:

Сите пластични делови што се во контакт со храна се “BPA-free”

Целосна гаранција на производот од 24 месеци