MMBH6P6B

18.900,оо ден.

16.990,oo ден.

MMBH6P6B

Опис:

MMB21P0R e блендер од 1600 W –со повеќе од 30.000 вртежи во минута

Мотор од 1600 W, моќен за да Ви ги заврши сите задачи во кујната за една минута

Ножот од не’рѓосувачки челик со шест ножеви гарантира исклучително фини и кремени резултати за час

Брошура со над 30 рецепти за густи сокови, млеко и други пијалаци на англиски јазик

6 програми за густи сокови, млечни пијалоци, супи, сосови и сладоледи за совршени резултати со притискање на едно копче

Благодарение на пластичните делови “BPA-free” храната секогаш ќе Ви биде здрава и безбедна

Перформанси:

Моќен мотор: 1600 W, 2.2 КС, 30.000 вртежи во минута

Високо квалитет нож од нерѓосувачки челик со шест сечила
Дво литарски Нескршлив тритан сад за лесно мешање на топли и ладни пијалоци

Комфорт:

6 автоматски програми за густи сокови, млечни пијалоци, супи, сосови и сладоледи за совршени резултати

Поставување на променлива брзина и пулсна функција

Pulse funkcija: работи како пулс

Мерица на садот (максимум 2000 ml)

Безбедност:

Сите пластични делови што се во контакт со храна се “BPA-free”

Целосна гаранција на производот од 24 месеци