MMR08R2

1.899,оо ден.

MMR08R2

Опис:

MMR08A1 e универзална сецкалка од 400W , црвена/сива боја

Четири остри сечила/нож од нерѓосувачки челик  со професионален квалитет

Пластичен сад од 800 ml, погоден за миење во м. за садови

Исто така може да се користи и во микробранови печки

Универзален нож од нерѓосувачки челик

Дополнителна маталка за крем и јајца

Сите додатоци се перат во м. за садови

Easy storage: лесно намотување на кабелот

Технички информации:

Должина на кабелот: 120см.

Тежина: 1.25кг.

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24 месеци