MSM2410PW

1.990,оо ден.

1.890,оо ден.

MSM2410PW

Опис :

MSM2410PW e CleverMixx Fun рачен блендер од 400 W

Атрактивен блендер во вашата кујна во свежи и модерни бои

Лесен и практичен рачен блендер со ергономски обликувана рачка

Лесно пасирање и мешање без иритирачко прскање, нова иновативна форма на блендерот

Моќност на моторот : 400 W

Сите делови освен моторот се перат во м. за садови

Перформанси:

Мотор од 400 W со ниско ниво на бучавост, лесен и практичен

Иновативен, остар нож QuattroBlade со четири ножеви за совршени резултати при пасирање, мешање и сецкање

Комфорт:

Ергономски дизајн на рачката која совршено лежи на раката, прави работата да биде едноставна и лесна

Лесно пасирање и мешање без иритирачко прскање, нова иновативна форма на блендерот

Транспарентен сад за мешање со мерна скала и капак

Безбедност:

Сигурносно заклучување на производот

Сите пластични делови што се во контакт со храна се “BPA-free”

Целосна гаранција на производот од 24 месеци

Напомена:

Производот се поклонува за Нова Година