MSM66110I

2.499,oo ден.

2.299,оо ден.

MSM66110I

Опис :

MSM66110I e рачен блендер од 600 W портокалова/бела боја

Мотор со моќност од 600 W брзо ќе измеша и дроби се што сакате

TurboButton: копче за дополнителна и максимална моќност

SoftTouch: совршено лежи во рака

Ергономски дизајн – практичност и ефикасност

QuattroBlade: четири ножеви за совршени резултати

AntiSPlash: заштита од прскање со нов оптимизиран дизајн

Перформанси:

Мотор со моќност од 600 W брзо ќе измеша и дроби се што сакате

TurboButton: копче за дополнителна и максимална моќност

Иновативен, остар нож QuattroBlade со четири ножеви за совршени резултати при пасирање, мешање и сецкање

Комфорт:

Тивок мотор со малку вибрации

Ергономски дизајн на рачката која совршено лежи на раката, прави работата да биде едноставна и лесна

Лесно пасирање и мешање без иритирачко прскање, нова иновативна форма на блендерот

Сите делови освен моторот се перат во м. за садови

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24 месеци