MUM44R1

6.999,оо ден

6.499,оо ден.

MUM44R1

Опис:

MUM44R1 e универзален процесор за храна –MultiMotion Drive 500 W

MultiMotion Drive: овозможува маталките да ротираат во близина на ивицата од садот, без да оставаат парчиња тесто на работ од садот

За широка употреба, благодарение на разноврсните додатоци за дробење, сечење, мешање и пасирање

Мотор од 500 W, едноставно најдобри резултати

Практичен, голем сад за мешање (3,9 л. со количина на тесто од 2 кг.)

Перформанси:

Мотор од 500 W, едноставно најдобри резултати

4 работни брзини, позиција за мирување

Мултифункционална рачка со 3 дискови во различни положби

Се проширува со индивидуални специјални додатоци/accessories

Комфорт:

Сите додатоци може да се мијат во машината за миење садови

Easy storage: фиока за кабелот со лесно намотување

Безбедност:

SafetyFunction: максимална безбедност во секоја ситуација-секогаш сигурно

Гумени ногарки за безбедно држење на работната површина

Целосна гаранција на производот од 24 месеци

Оргинални рецепти на германски

https://www.einfach-gut-kochen.de/