MUM54Y00

12.900,оо ден.

11.900,оо ден.

MUM54Y00

Опис:

MUM54Y00 e универзален процесор за храна од 900 W –MultiMotion Drive

Multi-Motion-Drive: овозможува маталките да ротираат во близина на ивицата од садот, без да оставаат парчиња тесто на работ од садот

EasyArmLift: едноставно и безбедно користење на мултифункционалната рачка

Исклучително моќен мотор (900 w), за совршени резултати

Практичен, голем сад за мешање (3,9 л. со количина на тесто од 2 кг.)

Брзо и лесно решение за складирање на додатниот прибор во торбата за опрема.

Перформанси:

Мотор од 900 W, за совршени резултати

Multi-Motion-Drive

 7 работни брзини, позиција за мирување

Електронска контрола на брзината

Повеќенаменска рачка за моќност

Се проширува со индивидуални специјални додатоци/accessories

Комфорт:

Easy storage: лесно складирање и намотување на кабелот

EasyArmLift: едноставно и безбедно користење на мултифункционалната рачка со притискање на копчето

LED дисплеј за режимот на работа

Сите додатоци може да се мијат во машината за миење садови

Безбедност:

SafetyFunction: максимална безбедност во секоја ситуација-секогаш сигурно

Гумени ногарки за безбедно држење на работната површина

Целосна гаранција на производот од 24 месеци

Оргинални рецепти на германски

https://www.einfach-gut-kochen.de/