MUM58420

18.490,oo ден.

16.900,oo ден.

MUM58420

Опис:

MUM58420 e универзален процесор за храна од 1000 W

Multi-Motion-Drive: овозможува маталките да ротираат во близина на ивицата од садот, без да оставаат парчиња тесто на работ од садот

EasyArmLift: едноставно и безбедно користење на мултифункционалната рачка

Мотор од 1000 W, доволно моќен за да ги заврши сите задачи во кујната

Практичен, голем сад за мешање (3,9 л. со количина на тесто од 2 кг.)

Брзо и лесно решение за складирање на додатниот прибор во торбата за опрема.

Перформанси:

Мотор од 1000 W, за совршени резултати

3Д Планетарно мешање: измешајте ги сите состојки совршено; благодарение на подобрениот систем на мешање со планетарно уникатно движење во три димензии истовремено

Multi-Motion-Drive

Комплет слаткарски производи: метлица за мешање, метлица за толчење и кука за месење за совршено печење

Сите додатоци може да се мијат во машината за миење садови

7 работни брзини, позиција за мирување

Повеќенаменска рачка за моќност

Се проширува со индивидуални специјални додатоци/accessories

Вклучени дополнителни додатоци:

Сецкалки вклучуваат 3 дискови (двостран диск за сечење, двостран за мелење, диск со решетка со средни жлебови)

Висококвалитетен пластичен бокал ThermoSafe 1,25л

Капак со отвор за додавање состојки

Комфорт:

Easy storage: лесно складирање и намотување на кабелот

EasyArmLift: едноставно и безбедно користење на мултифункционалната рачка со притискање на копчето

Сите додатоци може да се мијат во машината за миење садови

Безбедност:

Заштита од прегревање

Гумени ногарки за безбедно држење на работната површина

Целосна гаранција на производот од 24 месеци