MUZ45XTM1

4.699,оо ден.

MUZ45XTM1

Опис:

MUZ45XTM1 сe accessories за MUM –Tasty Moments

TastyMoments: 5 функции во едно за бесконечни можности

Перформанси:

5-in-1: блендер, мелница, сецкалка, складирање и практична чаша ToGo за употреба далеку од дома

Содржи 3 стаклени садови кои имаат капак за мелење, сецкање и складирање

Мелница за обработка на тврди состојки, како што се зрна од кафе, тврдо сирење, зачини или коцки за мраз

Сецко за брза и прецизна обработка на билки, ореви, кромид или лук

Секој стаклен сад може да се затвори со капак за складирање на преработените состојки

Пластична чаша за мешање на пијалоци, smoothies или супи

ToGo чашата се претвора во удобен сад за земање на Вашите пијалоци со Вас во секое време

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24 месеци

Напомена:

Додатоците одговараат за следниве универзални процесори за храна:

MUMX, MUM8, MUM5, MUM4