MW00150

3.490,оо ден.

2.440,oo ден.

MW00150

Опис:

MW00150  е кујнска вага Макс. тежина 2000 г.

Пластичен сад
Садот може да се мие во машината за садови
Функција за проверка на производот
Точност на тежина од 1г
Автоматско исклучување на уредот по 3 мин.
Напојување: 2 литиумски батерии
Боја: сребрена
Димензии (H x W x D): 140 x 120 x 270 mm