Олеснување при купување

Олеснување при купување

S12

Вуделго Ви нуди можност за плаќање на рати без камата

На сите Bosch и Siemens апарати за домаќинство на 12, 24 и дури 36 рати без камата

Можноста за купување на рати се однесува на целиот Bosch и Siemens асортиман

Со кредитните катички на НЛБ Тутунска Банка и Стопанска Банка АД – Скопје