PIF645FB1E

58.900,оо ден.

PIF645FB1E

PIF645FB1E е seria 6 индукциска плоча со RoasterZone

Дизајн:
Класичен дизајн

Опрема:
DirectSelect: директни и едноставни slider команди на саканата зоната за готвење
RoasterZone: дополнителна зона за готвење што може да ја вклучите кога користите големи садови, на пр. тави за печење
ReStart-функција,плочата автоматски се исклјучува ако нешто претече
Електронски програмски часовник со функција за исклучување и потсетник на секоја зона за готвење
Брзина:
PowerBoost функција: до 50% повеќе моќност,заштедува до 35% време на загревање
Перформанси:
4 индукциски зони за готвење со автоматско препознавање на тавите

CombiZone
17 нивоа на моќност
Животна средина и безбедност:
Потрошувачка на ел.енергија со индикатор
Дво степенски индикатор за преостаната топлина на секоја зона
Индикатор за вклучување
Заштита за децата-сигурносна брава
Целосна гаранција на производот од 24мес.