PKF645B17E

22.900,оо ден.

19.900,оо ден.

PKF645B17E

PKF645B17E е seria 4 стаклокерамичка плоча

Дизајн:
Класичен дизајн

Опрема:
TouchSelect: сензорско управување на температурните зони

ReStart-функција,плочата автоматски се исклјучува ако нешто претече

Брзина:
HighSpeed стаклокерамика
Перформанси:

4 HighSpeed полиња, од кои:

1 е во двоен круг

Електронски програмски часовник со функција за исклучување и потсетник за секоја плоча за готвење
17 нивоа на моќност
Животна средина и безбедност:
Потрошувачка на ел.енергија со индикатор
Дво степенски индикатор за преостаната топлина на секоја зона
Индикатор за вклучување
Заштита за децата-сигурносна брава
Целосна гаранција на производот од 24мес.