PKN675DP1D

32.900,оо ден.

PKN675DP1D

PKN675DP1D е seria 8 стаклокерамичка плоча со RoasterZone

Дизајн:
Брусен преден раб со странични лајсни

Опрема:
DirectSelect Premium: елегант slider дизајн за едноставно управување контролите се видливи само ако плочата е вклучена
RoasterZone: дополнителна зона за готвење што може да ја вклучите кога користите големи садови, на пр. тави за печење
ReStart-функција,плочата автоматски се исклјучува ако нешто претече

(switch-off): oневозможува одредена зона за готвење да работи по наведениот временски интервал
Брзина:
PowerBoost функција: до 50% повеќе моќност,заштедува до 35% време на загревање
Перформанси:
4 HighSpeed полиња, од кои:

1 е во двоен круг
1 е овална

Електронски програмски часовник со функција за исклучување и потсетник за секоја плоча за готвење
17 нивоа на моќност
Животна средина и безбедност:
Потрошувачка на ел.енергија со индикатор
Дво степенски индикатор за преостаната топлина на секоја зона
Индикатор за вклучување
Заштита за децата-сигурносна брава
Целосна гаранција на производот од 24мес.