PM Comfort 25 Plus

73.900,оо ден.

PM Comfort 25 Plus

Опис:

PM Comfort 25 Plus е камин на пелети модел за парно греење со моќност од 25kW

Инфо:

Дизајниран да биде поврзан со инсталации за парно греење

Комората за согорување е обложена со голема површина на вода, што придонесува за нејзината подобра ефикасност

Не бара посебна котлара, лесно инсталирање, заштедува на простор и време, опремена со практична електронска контрола
Едноставност и елеганција за дневна соба, ресторан или хотелско лоби

Карактеристики на контролерот:

Интелегентен контролер
Инсталирање и едноставно користење
Сигурен и флексибилен функционален софтвер
Едноставни и директни функции
Напредни функции достапни за овластен инсталатер
Конектори
Температурна сонда за мерење до 500 ° C
Конектор RS232 за поврзување со модем / компјутер

Функции на контролeрот:
Подесувања на гориво за пелети.
Ги контролира режимите на работа на печката
Неделен програмер
Управува со модемски модул за да работи на палење, гасење, статус и ги сите информации

Безбедност:

Вратата со стакло која е отпорна на топлина – температура до 700 ° C

Препорачано гориво, дрвени пелети, дијаметар 6 ÷ 8 мм, EN ISO 17225-2: 2014

Гаранција на сите механички делови 36мес.

Достапност во три бои: Бордо, Ивори, Црна

Производство: SUNSYSTEM, Р.Бугарија

Димензии : (В x Ш x Д): 110 x 58x 68 см

Напомена:

Препорака од производителот за редовно/комплетно чистење на 500 работни часа или на потрошени 2 тона пелет, поради сомневање на квалитетот на горивото односно пелетот

Овај процес на чистење не влегува во гаранцијата на прозиводот