PPS9A6B90

44.900,оо ден.

PPS9A6B90

PPS9A6B90 е seria 6 стаклокерамичка плинска плоча -горилник за wok тава 90см.

Дизајн:
Совршено рамна плоча

Опрема:
FlameSelect: за прецизно подесување на пламенот на девет индивидуални нивоа
Единечно палење
Перформанси:
5 плински
полиња со wok горилник

1 силен, 2 нормални,1 штедлив и 1 wok горилник
9
нивоа на моќност

Зони за готвење:

Заден лев горилник(стандарден): 1,75 kW
Заден десен горилник(моќен): 3,0 kW
Преден лев горилник(штедлив) за заштеда на енергија: 1,0 kW
Преден десен горилник(стандарден): 1.75 kW

Лево wok горилник до 4kW
Животна средина и безбедност:
Термоелектричен осигурувач кој го спречува истекувањето на гас
Индикатор за преостаната топлина
Целосна гаранција на производот од 24мес.