PRB3A6D70

25.900,оо ден.

PRB3A6D70

PRB3A6D70 е seria 8 стаклокерамичка домино плинска плоча

Дизајн:
Брусен преден раб со странични лајсни

Опрема:
FlameSelect: за прецизно подесување на пламенот на девет индивидуални нивоа
DigitalDisplej
: го прикажува избраното ниво на енергија и преостанатата топлина за дополнителна удобност и безбедност

Единечно палење

Главен прекинувач: ja исклучува целата зона за готвење со едно притискање на копче

Носечките делови на плочата се направени од лиено железо, погодни за миење во машина за садови
Перформанси:
2 плински
полиња:

1 голем горилник(моќен): 2,8 kW
1 горилник(стандарден): 1.9 kW
Животна средина и безбедност:
Термоелектричен осигурувач кој го спречува истекувањето на гас
Индикатор за преостаната топлина

Главен прекинувач
Целосна гаранција на производот од 24мес.