PVQ731F15E

134.900,оо ден.

128.900,оо ден.

PVQ731F15E

Опис:

PVQ731F15E e seria 6 индукциска плоча со вграден аспиратор

Опрема:
4 индукциски зони,од кои двете се во CombiZone

MoveMode:(2 нивоа)

Карактеристики на Аспиратор:

Целосно автоматизиран аспиратор со air sensor

iQdrive мотор- 10 годишна гаранција

9 степени на работа со 1 интензивен степен

При највисок нормален степен на работа 500 m³ / h;
При највиско интензивен степен на работа 615 m³ / h
Бучавост при највисок нормален степен на работа: 41 dB
Бучавост при највисок интензивен степен на работа: 68 dB

Животна средина и безбедност:
Дво степенски индикатор за преостаната топлина на секоја зона
Заштита за деца-сигурносна брава

Сигурносно исклучување
Индикатор за вклучување

Аспираторот е отпорен на топлина од стакло керамички елементи за слободно движење на приборот за готвење

Деловите од аспираторот се расклопуваат и можат да се перат во м. за садови

Целосна гаранција на производот од 24мес.