PVS611FB5E

41.900,oo ден.

36.900,оо ден.

PVS611FB5E

PVS611FB5E е seria 6 индукциска плоча со CombiZone

Дизајн:
Без рамка (целосно рамна)

Опрема:
DirectSelect: директни и едноставни slider команди на саканата зоната за готвење
CombiZone: повеќе флексибилност со комбинирање на две зони за готвење
ReStart-Тајмер со функција за исклучувањефункција,плочата автоматски се исклјучува ако нешто претече


Брзина:
PowerBoost функција: до 50% повеќе моќност,заштедува до 35% време на загревање
Перформанси:
4 индукциски зони за готвење со автоматско препознавање на тавите

PowerMove – две зони со различна температура за готвење кои се активираат со допир од садот

CombiZone
17 нивоа на моќност
Животна средина и безбедност:
Потрошувачка на ел.енергија со индикатор
Дво степенски индикатор за преостаната топлина на секоја зона
Индикатор за вклучување
Заштита за децата-сигурносна брава
Целосна гаранција на производот од 24мес.