PXE645FC1E

65.900,оо ден.

PXE645FC1E

PXE645FC1E е seria 8 флехиндукциска плоча со PerfectFry

Дизајн:
Класична рамка

Опрема:

DirectSelect: директни и едноставни slider команди на саканата зоната за готвење
MoveMode: функција која ја дели плочата на три различни дела за готвење, во предниот дел на плочата можете да готвите додека во задниот дел само ја одржувате температурата
PerfectFry е сензор со 5 нивоа на температурата за припрема на совршени јадења
ReStart-функција,плочата автоматски се исклјучува ако нешто претече
Тајмер со функција за исклучување за зона на готвење
Брзина:
PowerBoost функција: до 50% повеќе моќност,заштедува до 35% време на загревање

Перформанси:
4 индукциски зони за готвење со автоматско препознавање на тавите

FlexCombiZone: Вие добивате поголема флехсибилност со комбинирање на зоната за готвење во една голема зона
17 нивоа на моќност
Животна средина и безбедност:
Потрошувачка на ел.енергија со индикатор
Дво степенски индикатор за преостаната топлина на секоја зона
Индикатор за вклучување
Заштита за децата-сигурносна брава
Целосна гаранција на производот од 24мес.