PXX375FB1E

38.900,оо ден.

PXX375FB1E

PXX375FB1E е seria 6 FlexInduction плоча со електронски програмски часовник

Дизајн:
Брусен преден раб со странични лајсни

Опрема:
DirectSelect: директни и едноставни slider команди на саканата зоната за готвење

MoveMode: функција која ја дели плочата на три различни дела за готвење, во предниот дел на плочата можете да готвите додека во задниот дел само ја одржувате температурата

PerfectFry е сензор со 5 нивоа на температурата за припрема на совршени јадења
Електронски програмски часовник со функција за исклучување и потсетник за секоја плоча за готвење
ReStart-функција,плочата автоматски се исклјучува ако нешто претече
Брзина:
PowerBoost функција: до 50% повеќе моќност,заштедува до 35% време на загревање

PanBoost: функцијата PowerBoost специјално за тави
Перформанси:
2
индукциски зони за готвење со автоматско препознавање на тавите

FlexCombiZone: Вие добивате поголема флехсибилност со комбинирање на зоната за готвење во една голема зона
17 нивоа на моќност

Животна средина и безбедност:
Потрошувачка на ел.енергија со индикатор
Дво степенски индикатор за преостаната топлина на секоја зона
Индикатор за вклучување
Заштита за децата-сигурносна брава
Целосна гаранција на производот од 24мес.