PXY875KW1E

119.900,оо ден.

PXY875KW1E

PXY875KW1E е seria 8 флехиндукциска плоча со TFT екран и PerfectFry

Дизајн:
Брусен преден раб со странични лајсни

Опрема:
TFT екран на допир
Функција за домашна поврзување (WLAN)
Bosch Assist
MoveMode: функција која ја дели плочата на три различни дела за готвење, во предниот дел на плочата можете да готвите додека во задниот дел само ја одржувате температурата
PerfectFry е сензор со 5 нивоа на температурата за припрема на совршени јадења
ReStart-функција,плочата автоматски се исклјучува ако нешто претече
Тајмер со функција за исклучување за зона на готвење
Брзина:
PowerBoost функција: до 50% повеќе моќност,заштедува до 35% време на загревање
PanBoost: функцијата PowerBoost специјално за тави
Перформанси:
4 индукциски зони за готвење со автоматско препознавање на тавите

Extended FlexInduction зона: користете ја целосно плочата како една голема зона за готвење
17 нивоа на моќност
Животна средина и безбедност:
Потрошувачка на ел.енергија со индикатор
Дво степенски индикатор за преостаната топлина на секоја зона
Индикатор за вклучување
Заштита за децата-сигурносна брава
Целосна гаранција на производот од 24мес.