S 140 55 G/6

13.990,оо ден.

S 140 55 G/6

Опис:

S 140 55 G/6 е електришен шпорет со ширина од 55см.

Инфо:

Две грејни плочи со различни димензии

Една експресна грејна плоча

Вградена електрична запалка за горилниците

Голем обем на рерната
Конвенционална печење во рерната

Двојно стакло на вратата на рерната

Длабока тепија – погодна за печење леб и поголеми парчиња месо

Фиока на извлекување

Шпоретот иде со капак