SG 122 55 GI/6

15.990,оо ден.

SG 122 55 GI/6

Опис:

SG 122 55 GI/6 е комбиниран/електришен шпорет со ширина од 55см.

Инфо:

Четири грејни плочи со различни димензии

Една експресна грејна плоча

Два плински горилници (1000 W и 3000 W)

Голем обем на рерната
Конвенционална печење во рерната

Двојно стакло на вратата на рерната

Длабока тепија – погодна за печење леб и поголеми парчиња месо

Фиока на извлекување

Шпоретот иде со капак