SKS62E38EU

30.900,oo ден.

SKS62E38EU

Опис :

SKS62E38EU e seria 4, A+ самостојна м. за садови – компактна машина

Капацитет : 6 комплета

Бучавост : 49 dB(A) re 1 pW

HygienePlus – антибактериско долго перење на висока температура од 70 °C

Екстра сушење, прилагодено за сушење пластика

varioSpeed Plus – дo 66% побрзо перење

EcoSilenceDrive: инвертер мотор без четкици со 10 годишна гаранција

Програми/Функции:

Бр.програми 6 : Интензивно 70 °C, Ауто 45 – 65 °C, Eco 50 °C,  Стакло 40 °C, 1h 65 °C ,Брз 45 °C

Број на температури : 5

Број на посебни функции : 2

varioSpeed Plus – дo 66% побрзо перење

Екстра сушење, прилагодено за сушење пластика

Технологија/Сензорика:

ActiveWater- максимална економичност при користење на водата

DosierAssistent – кога користите таблета за перење, нејзино идеално растворање во машината
EcoSilenceDrive – инвертер мотор без четкици со 10 годишна гаранција
Loadsensor – сензорот гарантира оптимално користење на водата за да штеди и вода и електрична енергија
Разменувач на топлина – секогаш вистинската температура за хигиенско и ефикасно сушење на садовите
Регенеративна електроника
Трослоен самочистечки филтер

Управување/Дисплеј:

Можност за одложен старт : 1-24 часа

LED дисплеј за повторно полнење на сол

LED дисплеј за повторно полнење на сjaj

Систем на корпи во машината:

Флексибилен систем на корпи

Сигурност и заштита:

AquaStop: доживотна гаранција за заштита од поплава

Целосна гаранција на производот од 24мес.