SMH4HCX48E

49.900,оо ден.

48.900,oo ден.

SMH4HCX48E

Опис :

SMH4HCX48E e seria 4, A++ ен.класа потполно вградна м. за садови 60см- за цокле од + 5см

Капацитет : 14 комплета

Бучавост : 44 dB(A) re 1 pW

SilenceProgram: искличително тивка работа на машината од 41 dB

HygienePlus – антибактериско долго перење на висока температура од 70 °C

varioSpeed Plus – дo 66% побрзо перење

Status Light: просторно светло во горниот лев агол што ви покажува дека машината работи

EcoSilenceDrive: инвертер мотор без четкици со 10 годишна гаранција

Програми/Функции:

Бр.програми 6 : Интензивно 70 °C, Ауто 45 – 65 °C, Eco 50 °C, Silence 50 °C, Плакнење, Краток 65 °C, Favourite

Број на температури : 5

Број на посебни функции : 4

varioSpeed Plus – дo 66% побрзо перење

Home Connect: Silence on demand (преку апликација Home Connect)

Половично полнење

Програм дизајниран за чистење на машината за садови

Технологија/Сензорика:

ActiveWater- максимална економичност при користење на водата

DosierAssistent – кога користите таблета за перење, нејзино идеално растворање во машината
EcoSilenceDrive – инвертер мотор без четкици со 10 годишна гаранција
Loadsensor – сензорот гарантира оптимално користење на водата за да штеди и вода и електрична енергија
Разменувач на топлина – секогаш вистинската температура за хигиенско и ефикасно сушење на садовите
Регенеративна електроника
Трослоен самочистечки филтер

Управување/Дисплеј:

InfoLight: црвеното светло на подот покажува дали машината за миење садови е вклучена

Можност за одложен старт : 1-24 часа

LED дисплеј за повторно полнење на сол

LED дисплеј за повторно полнење на сjaj

Систем на корпи во машината:

VarioDrawer – Повеќе место во машината за садови благодарение на трета фиока

Rackmatic – горната корпа се прилагодува по висина (три степени)

Лесен слајд систем за извлекување на горната корпа

Преклопни делови во горната корпа (2x)
Преклопни делови во долната корпа (2x)
Чување на шољи со мек силикон во горната корпа (2x)
Чување на шољи во долната корпа (2x)

Напомена:

За вградување во елемент за цокле од + 5см.