SMV24AX01E

25.900,оо ден.

23.900,oo ден.

SMV24AX01E

Опис :

SMV24AX01E e seria 2, A+ ен.класа потполно вградна м. за садови  60см.- AquaStop

Капацитет : 12 комплета

Бучавост : 50 dB(A) re 1 pW

varioSpeed – дo 50% побрзо перење

InfoLight: црвеното светло на подот покажува дали машината за миење садови е вклучена

EcoSilenceDrive: инвертер мотор без четкици со 10 годишна гаранција

Програми/Функции:

Бр.програми 4 : Интензивно 70 °C,Eco 50 °C, Стакло 40 ° C ,Плакнење

Број на температури : 3

Технологија/Сензорика:

ActiveWater- максимална економичност при користење на водата

DosierAssistent – кога користите таблета за перење, нејзино идеално растворање во машината
EcoSilenceDrive – инвертер мотор без четкици со 10 годишна гаранција
Loadsensor – сензорот гарантира оптимално користење на водата за да штеди и вода и електрична енергија
Регенеративна електроника
Трослоен самочистечки филтер

Управување/Дисплеј:

InfoLight: црвеното светло на подот покажува дали машината за миење садови е вклучена

LED дисплеј за повторно полнење на сол

LED дисплеј за повторно полнење на сjaj

Систем на корпи во машината:

XXL корпи со сребрена боја

горната корпа се прилагодува по висина

Сигурност и заштита:

AquaStop: доживотна гаранција за заштита од поплава

Внатрешноста од нерѓосувачки челик /polinox

Целосна гаранција на производот од 24мес.