SMV25AX01E

28.900,оо ден.

26.900,oo ден.

SMV25AX01E

Опис :

SMV25AX01E e seria 2, A++ ен.класа потполно вградна м. за садови  60см- 1H 65 °C

Капацитет : 12 комплета

Бучавост : 48 dB(A) re 1 pW

Нов брз програм кои пере за 1 час на 65 °C

varioSpeed – дo 50% побрзо перење

InfoLight: црвеното светло на подот покажува дали машината за миење садови е вклучена

EcoSilenceDrive: инвертер мотор без четкици со 10 годишна гаранција

Програми/Функции:

Бр.програми 5 : Интензивно 70 °C, Нормален 65 °C, Eco 50 °C, 1h 65 °C ,Плакнење

Број на температури : 5

Број на посебни функции : 2

varioSpeed – дo 50% побрзо перење

Екстра сушење, прилагодено за сушење пластика

Технологија/Сензорика:

ActiveWater- максимална економичност при користење на водата

DosierAssistent – кога користите таблета за перење, нејзино идеално растворање во машината
EcoSilenceDrive – инвертер мотор без четкици со 10 годишна гаранција
Loadsensor – сензорот гарантира оптимално користење на водата за да штеди и вода и електрична енергија
Регенеративна електроника
Трослоен самочистечки филтер

Управување/Дисплеј:

InfoLight: црвеното светло на подот покажува дали машината за миење садови е вклучена

Можност за одложен старт :3, 6 или 9 часа

LED дисплеј за повторно полнење на сол

LED дисплеј за повторно полнење на сjaj

Систем на корпи во машината:

XXL корпи со сребрена боја

Сигурност и заштита:

AquaStop: доживотна гаранција за заштита од поплава

Внатрешноста од нерѓосувачки челик /polinox

Целосна гаранција на производот од 24мес.