SMV46IX02E

48.900,оо ден.

SMV46IX02E

Опис :

SMV46IX02E e seria 4, A++ ен.класа потполно вградна м. за садови 60см – -со приклучок за солар

Капацитет : 13 комплета

Бучавост : 44 dB(A) re 1 pW

HygienePlus – антибактериско долго перење на висока температура од 70 °C

varioSpeed Plus – дo 66% побрзо перење

Topla voda – приклучок за поврзување на топла вода

InfoLight: црвеното светло на подот покажува дали машината за миење садови е вклучена

EcoSilenceDrive: инвертер мотор без четкици со 10 годишна гаранција

Програми/Функции:

Бр.програми 6 : Интензивно 70 °C, Ауто 45 – 65 °C, Eco 50 °C,  Стакло 40 °C, 1h 65 °C ,Плакнење

Број на температури : 5

Број на посебни функции : 3

HygienePlus – антибактериско долго перење на висока температура од 70 °C

varioSpeed Plus – дo 66% побрзо перење

Topla voda – приклучок за поврзување на топла вода

Програм дизајниран за чистење на машината за садови

Технологија/Сензорика:

ActiveWater- максимална економичност при користење на водата

DosierAssistent – кога користите таблета за перење, нејзино идеално растворање во машината
EcoSilenceDrive – инвертер мотор без четкици со 10 годишна гаранција
Loadsensor – сензорот гарантира оптимално користење на водата за да штеди и вода и електрична енергија
Разменувач на топлина – секогаш вистинската температура за хигиенско и ефикасно сушење на садовите
Регенеративна електроника
Трослоен самочистечки филтер

Управување/Дисплеј:

InfoLight: црвеното светло на подот покажува дали машината за миење садови е вклучена

Можност за одложен старт : 1-24 часа

LED дисплеј за повторно полнење на сол

LED дисплеј за повторно полнење на сjaj

Систем на корпи во машината:

VarioFlex – флексибилни корпи

Rackmatic – горната корпа се прилагодува по висина

Сигурност и заштита:

2 AquaStop: штити со доживотна гаранција, за поврзување со ладна и топла вода

Внатрешноста од нерѓосувачки челик /polinox

Целосна гаранција на производот од 24мес.