SMV46NX01E

43.900,oo ден.

38.900,оо ден.

SMV46NX01E

Опис :

SMV46NX01E e seria 4, A++ ен.класа потполно вградна м. за садови  60см- TurboSpeed 20min 60 °C

Капацитет : 13 комплета

Бучавост : 46 dB(A) re 1 pW

Потрошувачка на вода во програмата Eco: од само 6,5 л.

TurboSpeed 20min 60 °C: совршен избор за перење на многу чаши

InfoLight: црвеното светло на подот покажува дали машината за миење садови е вклучена

EcoSilenceDrive: инвертер мотор без четкици со 10 годишна гаранција

Програми/Функции:

Бр.програми 6 : Интензивно 70 °C, Ауто 45 – 65 °C, Eco 50 °C,  Стакло 40 °C, TurboSpeed 20min 60 °C, 1h 65 °C

Број на температури : 6

Број на посебни функции : 2

varioSpeed Plus – дo 66% побрзо перење

Екстра сушење, прилагодено за сушење пластика

Програм дизајниран за чистење на машината за садови

Технологија/Сензорика:

ActiveWater- максимална економичност при користење на водата

DosierAssistent – кога користите таблета за перење, нејзино идеално растворање во машината
EcoSilenceDrive – инвертер мотор без четкици со 10 годишна гаранција
Loadsensor – сензорот гарантира оптимално користење на водата за да штеди и вода и електрична енергија
Разменувач на топлина – секогаш вистинската температура за хигиенско и ефикасно сушење на садовите
Регенеративна електроника
Трослоен самочистечки филтер

Управување/Дисплеј:

InfoLight: црвеното светло на подот покажува дали машината за миење садови е вклучена

Можност за одложен старт : 1-24 часа

LED дисплеј за повторно полнење на сол

LED дисплеј за повторно полнење на сjaj

Систем на корпи во машината:

Повеќе место во машината за садови благодарение на трета фиока

Rackmatic – горната корпа се прилагодува по висина

Сигурност и заштита:

AquaStop: доживотна гаранција за заштита од поплава

Внатрешноста од нерѓосувачки челик

Целосна гаранција на производот од 24мес.