SMV46ND00E

45.900,oo ден.

42.900,оо ден.

SMV46ND00E

Опис :

SMV46ND00E e seria 4, A++ ен.класа потполно вградна м. за садови 60см- OpenAssist за вградување без рачки

Капацитет : 14 комплета

Бучавост : 44 dB(A) re 1 pW

HygienePlus: антибактериско долго перење на висока температура од 70 °C

OpenAssist: едноставно и лесно отварање на вратата од машината без рачка

InfoLight: црвеното светло на подот покажува дали машината за миење садови е вклучена

EcoSilenceDrive: инвертер мотор без четкици со 10 годишна гаранција

Програми/Функции:

Бр.програми 6 : Интензивно 70 °C, Ауто 45 – 65 °C, Eco 50 °C,  Стакло 40 °C, 1h 65 °C , Плакнење

Број на температури : 5

Број на посебни функции : 3

varioSpeed Plus – дo 66% побрзо перење

HygienePlus: антибактериско долго перење на висока температура од 70 °C

Екстра сушење, прилагодено за сушење пластика

Програм дизајниран за чистење на машината за садови

Технологија/Сензорика:

ActiveWater- максимална економичност при користење на водата

DosierAssistent – кога користите таблета за перење, нејзино идеално растворање во машината
EcoSilenceDrive – инвертер мотор без четкици со 10 годишна гаранција
Loadsensor – сензорот гарантира оптимално користење на водата за да штеди и вода и електрична енергија
Разменувач на топлина – секогаш вистинската температура за хигиенско и ефикасно сушење на садовите
Регенеративна електроника
Трослоен самочистечки филтер

Управување/Дисплеј:

InfoLight: црвеното светло на подот покажува дали машината за миење садови е вклучена

Можност за одложен старт : 1-24 часа

LED дисплеј за повторно полнење на сол

LED дисплеј за повторно полнење на сjaj

Систем на корпи во машината:

VarioDrawer – Повеќе место во машината за садови благодарение на трета фиока

Rackmatic – горната корпа се прилагодува по висина

Сигурност и заштита:

AquaStop: доживотна гаранција за заштита од поплава

Внатрешноста од нерѓосувачки челик

Целосна гаранција на производот од 24мес.